Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Vis in champignon-roomsaus

Aantal personen: 4

Ingrediënten

300 gr kabeljauwfilet
2 1/2 dl groentebouillon
150 gr in plakjes gesneden champignons
1 eetlepel bloem
1 bekertje zure room
peper, zout
peterselie

Bereiden

Houd de vis in de bouillon 10 minuten tegen de kook aan.
Bak de champignons, strooi er de bloem over, warm alles goed
door en voeg onder goed roeren 1 dl kookvocht toe. Roer de
zure room door de champignons en maak het geheel op smaak met
peper en zout.
Leg de vis op een schaal, giet de saus erover en strooi er wat
peterselie op.
Lekker met spaghetti en rauwkost.

Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Zalm in een mieriksworteljasje en bieslook-limoensaus
Visschotel met croûtons en aïoli
Gebakken schol met druivendressing
Stoere mosselen
Pikante gefrituurde Noorse zalm (4 porties)

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes